Wil je meer inzicht krijgen in je buitenlandse hond? En echt iets veranderen?

Er zijn ontzettend veel ideeën en misvattingen over buitenlandse honden. We krijgen tips en trucjes aangeleerd die onze hond kan helpen en ook internet staat vol met adviezen. Maar die adviezen zijn vaak gebaseerd op de honden die wij als pup in huis halen. En niet op een hond die begon met eigen verhaal, waar wij niets vanaf weten. Heb jij een hond uit het buitenland? Dan zul je vast net zoals ik, met uitdagingen te maken hebben gehad.

Heb jij een buitenlandse hond? Valt het jou op dat je hond net een beetje anders is dan andere honden? Wil je meer rust voor je hond? Wil je begrijpen waarom je hond iets doet? Wil jij je hond meer veiligheid bieden en in zijn behoeften voorzien? Of ervaar je soms voor je gevoel een beetje miscommunicatie en weet je eigenlijk niet zo goed wat jij het beste kunt doen?

In dit boek ontdek je:

 • Wat een buitenlandse hond anders maakt;
 • Waarom je hond op een bepaalde manier reageert;
 • Hoe je jouw hond beter gaat begrijpen en kunt samenwerken;
 • Hoe je omgaat met uitdagingen en onbegrip;
 • Op welke manier jij je hond kunt gaan helpen en meer rust kunt creëren.
 • Je krijgt een wachtwoord voor een beveiligde pagina op mijn website met nog meer informatie en filmpjes. 

€24,95 inclusief verzenden in Nederland
183 pagina’s

Download hier het inkijkexemplaar!

25 Lessen voor je buitenlandse hond

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. En ze zijn ontzettend handig, je kunt er foto’s meemaken, dingen opzoeken, contact houden met mensen over de hele wereld en er allerlei andere handige dingen mee doen. Maar om alle functies goed te gebruiken, moet je wel eerst weten hoe deze werken. Wanneer je daarvoor de instructies leest van merk X betekent dit niet dat je ook met merk Y overweg kunt.

Het zijn beide smartphones maar ze zitten anders in elkaar. Sommige smartphones schakelen bijvoorbeeld functies uit wanneer de batterij leeg begint te raken. Bij iedere nieuwe telefoon moet je tijd investeren om te ontdekken hoe deze werkt om je telefoon te laten werken zoals jij dit fijn vindt. Als dit al zo is voor zoiets levenloos als een telefoon, dan kun je je vast een voorstelling maken hoe honden van elkaar verschillen en ook onze honden een eigen gebruiksaanwijzing hebben. Honden met een rugzakje hebben net een stapje extra van onze kant nodig. Dat is niet erg maar net zoals je telefoon alleen werkt wanneer je deze regelmatig voorziet van stroom. Zo heeft onze hond ook iets van ons nodig.

Om je hond te helpen, moeten we namelijk eerst begrijpen wat deze nodig heeft. Als je dat doet, dan hebben jullie daar beide voordeel van. Wil jij graag meer leren over je hond en je hond helpen om het allemaal net iets makkelijker te maken? Dan is mijn boek echt iets voor jou! 

Hondencoach

Het voordeel van een boek is dat deze:

 • Altijd voor je beschikbaar is
 • Je kunt oefenen waar en wanneer jou dat uitkomt
 • Het speciaal is geschreven om een laag dieper te gaan met je hond
 • Het boek beschikt over concrete voorbeelden uit de praktijk
 • Helpt je bij het leggen van een goede basis, maar ook wanneer je hond al langer bij je is.
 • Geeft je inzicht in het gedrag van je hond
 • Is gebaseerd op liefde voor je hond.

Hoi, ik ben Demelza

Hondencoach voor buitenlandse honden. De liefde voor buitenlandse honden en katten begon al als klein meisje. Het was dan ook een logische stap dat in 2010 mijn allereerste buitenlandse hond kwam. Pestorr mijn Spaanse honden-vriend! Ondanks mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente en vrijwilligerswerk met buitenlandse honden hebben we samen voor uitdagingen gestaan, maar Pestorr heeft mij vooral geleerd wat vriendschap met je hond echt inhoud.

Pestorr zijn verhaal en die van onze andere 3 buitenlandse honden, Sorro, Ivy en Liv lees je ook op de eerste bladzijde in het boek. Naast natuurlijk de vele praktijkvoorbeelden die ik tegenkom in het dagelijkse leven als hondencoach voor de buitenlandse hond!

Waarom een boek? Omdat ik geloof dat we ze nog beter kunnen helpen door net een stapje extra te zetten, dat stapje extra wil ik je graag met je delen!