Contact

Je ontvangt een reactie op werkdagen binnen 24 uur. Deze kan ook in de spam van je mail terechtkomen.

Wil je graag telefonisch contact? Dan kun je een belafspraak inplannen.

 

  Contact hondencoach

  KvK. 72992204

   

  Veelgestelde vragen:

  Werk je ook met Nederlandse honden?
  Ja, ook als je een hond hebt die in Nederland is geboren kun je bij mij terecht.
   
  Welke methode gebruik je?
  Iedere hond is anders, dus ook iedere oplossing. Een methode kan bij de ene hond perfect werken en bij een andere hond juist helemaal niet. Het is belangrijk om heel goed te observeren wat er voor hond speelt, zowel in zijn hoofd als in zijn lichaam. Het doel is dat je jouw hond begrijpt en een veilige en ontspannen relatie samen kunt opbouwen. Binnen de mogelijkheden van de hond.
   
  Kunnen we eerst even bellen?
  Hoewel ik met alle liefde je vragen wil beantwoorden, ontbreekt het me helaas aan tijd. Ik zit snel 45 minuten tot een uur aan de telefoon en dat liep in het verleden op tot een hele werkdag per week aan vragen. Je kunt wel een telefonisch consult inplannen. Dat kan via: info@buitenlandsehondencoach.nl De kosten zijn €40 voor 30 minuten. Telefonische consulten dienen vooraf te worden betaalt. De opbrengsten gaan naar de hondjes. 
   
  Is een consult genoeg om het gedrag direct te veranderen?
  Nee, gedragsproblemen zijn complex en het gaat veel dieper waardoor er meerdere factoren meespelen. Je krijgt ontzettend veel informatie tijdens een consult om mee aan de slag te gaan maar veranderen van gedrag kost tijd en gaat in stapjes. Zowel voor onze hond als voor jou als baasje. Nieuwe gewoonten aanleren kost tijd, zowel voor je hond, als voor jou.
   
  Wanneer is een herhalingsconsult nodig?
  Als blijkt dat je het lastig vindt om het alleen te doen.
  Als je de puntjes op de i wilt zetten.
  Als het probleem te groot is om alleen verder te gaan.
   
  Je komt niet bij ons in de buurt, kunnen we bij jou komen?
  We kunnen honden beter helpen in hun eigen omgeving. Daarom raad ik je altijd aan om een collega bij jou in de buurt te zoeken. Eventueel zouden we wel online een afspraak kunnen maken.
   
  Kan ik stage komen lopen bij je?
  Leuk dat je interesse hebt om stage te komen lopen.  Helaas, tegenwoordig kies ik ervoor om dit niet meer te doen. Ik merk dat het te veel onrust geeft bij de honden en ook voor baasjes toch meer impact heeft, vaak maakt gedrag best een heftige emotionele indruk op baasjes
   
  Anders had ik je graag geholpen. In ieder geval super dat je jezelf wilt inzetten. Ervaring en kennis over dat wat de motivatie van de buitenlandse hond anders maakt in zijn/haar doen en laten dan honden in Westerse landen is echt belangrijk. Je mag me altijd een mailtje sturen als je vragen hebt.